Veli Bilgilendirme Semineri

Mod Eryaman Koleji olarak eğitimin okul-öğrenci ve veliden oluşan üçlü bir sac ayağı olduğuna inanıyoruz. Bu kapsamda 5 Temmuz 2019 Cuma günü Etimesgut Korkut Ata Ömer Seyfettin Kültür Merkezinde saat 19.00’da Veli Semineri isimli toplantımızı gerçekleştirdik. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programımızın açış konuşması Kurucularımızdan Osman GÜÇLÜ tarafından yapıldı. Program eğitim Koordinatörümüz ve Kurucumuz Murat ARAR’ın semineri ile devam etti. Velilerimizin büyük ilgi gösterdiği seminerde 2019-2020 eğitim-öğretim yılı eğitim programımız ve velilerimizden beklentilerimizle birlikte kurumsal eğitim felsefemiz anlatıldı.

Etkinliklerimizden Haberdar Ol!

Okulumuzla ilgili gelişmelerden haberdar olmak için bültenimize kaydolabilirsiniz.